לוהט!! המסרחניק הריחני יואל קטן על 'כפירותיו של הרמב"ם'!
יהדות בעידן המודרני :: ביזוי 'גדולים' להנאת המשתתפים, בנשיאות הוד כ"ק מרן שליט"א :: יהדות בעידן המודרני
עמוד 1 מתוך 1
לוהט!! המסרחניק הריחני יואל קטן על 'כפירותיו של הרמב"ם'!
על המסרחניק הריחני יואל קטן ימ"ש כבר כתבתי כאן:
https://bizuygedoylim.forumhebrew.com/t90-topic
כעת התקבלה תגובתו של חרד"לי מתועב זה, אשר נשלחה לאחד שביקש ממנו להתייחס לספר 'כפירותיו של הרמב"ם'.
וז"ל הסרוח:
רובין הוא אחד הבודדים שאפשר לומר עליו בפה מלא רשע מרושע, חוטא ומחטיא, מכיר את ריבונו ומתכוון למרוד בו. הוא אסף את כל הקושיות שגדולי המחשבה ולומדי המו"נ כבר דנים ברמב"ם שמונה מאות שנים ועשה כאילו הוא מגלה את אמריקה, כמו מי שיקח את כל הקושיות של אברבנאל ויעשה מהן ספר... לא עברתי על כל הדברים ואין עבור מה. יש קושיות על מו"נ שיש להן יישובים פשוטים וברורים, יש מקומות שאפשר להישאר בצ"ע, אבל להתעסק בספר הזה זו שטות גמורה, וגם ביטול תורה. הק' יואל
עכ"ל הטמא.
https://bizuygedoylim.forumhebrew.com/t90-topic
כעת התקבלה תגובתו של חרד"לי מתועב זה, אשר נשלחה לאחד שביקש ממנו להתייחס לספר 'כפירותיו של הרמב"ם'.
וז"ל הסרוח:
רובין הוא אחד הבודדים שאפשר לומר עליו בפה מלא רשע מרושע, חוטא ומחטיא, מכיר את ריבונו ומתכוון למרוד בו. הוא אסף את כל הקושיות שגדולי המחשבה ולומדי המו"נ כבר דנים ברמב"ם שמונה מאות שנים ועשה כאילו הוא מגלה את אמריקה, כמו מי שיקח את כל הקושיות של אברבנאל ויעשה מהן ספר... לא עברתי על כל הדברים ואין עבור מה. יש קושיות על מו"נ שיש להן יישובים פשוטים וברורים, יש מקומות שאפשר להישאר בצ"ע, אבל להתעסק בספר הזה זו שטות גמורה, וגם ביטול תורה. הק' יואל
עכ"ל הטמא.
Re: לוהט!! המסרחניק הריחני יואל קטן על 'כפירותיו של הרמב"ם'!
הבנתם?
הרצל הוא משיח בן יוסף, בן גוריון - משיח בן דוד, חיים ויצמן - יסוד כסא ה' בעולם, ביבי נתניהו - ונשיא בעמך לא תאור...
ועבור מי נשאר "אחד הבודדים שאפשר לומר עליו בפה מלא רשע מרושע, חוטא ומחטיא, מכיר את ריבונו ומתכוון למרוד בו"?
רק עבור רובין...
אכן, "אחד הבודדים". הרי כל החילונים פושעי ישראל, מי.ח. ברנר עד חיים חפר, מביאליק עד זלמן שזר, הם כולם "תינוקות שנשבו", "ועמך כולם צדיקים", "ההתעמלות, שצעירי ישראל עוסקים בה בארץ ישראל לחזק את גופם בשביל להיות בנים אמיצי כח לאומה".
אז מה - נגזר על מסרחניק מחורד"ל ודוחה כמו יואל קטן ימ"ש למחוק מספרו דין "יודע את רבונו ומתכווין למרוד בו"?
חלילה.
הנה, גם למסרחניק מטונף, נוטף "אהבת ישראל" סכרינית מתקתקה כמו החרד"לי הארור יואל קטן, נותר מישהו לקיים בו דין "רשע מרושע, חוטא ומחטיא, מכיר את ריבונו ומתכוון למרוד בו".
רובין, "אחד הבודדים"!
כמו שצבי יהודה קוק שר"י קיים דין זה ב... רבי עמרם בלוי זצוק"ל. מחלקו יהא חלקי.
נו... כעת יש לנו כבר מיצחק שילת, ומיואל קטן.
כשיצטבר חומר מספיק, יקובץ הכל יחד ויצא לאור בקונטרס מיוחד, וזה שמו נאה לו:
הרצל הוא משיח בן יוסף, בן גוריון - משיח בן דוד, חיים ויצמן - יסוד כסא ה' בעולם, ביבי נתניהו - ונשיא בעמך לא תאור...
ועבור מי נשאר "אחד הבודדים שאפשר לומר עליו בפה מלא רשע מרושע, חוטא ומחטיא, מכיר את ריבונו ומתכוון למרוד בו"?
רק עבור רובין...
אכן, "אחד הבודדים". הרי כל החילונים פושעי ישראל, מי.ח. ברנר עד חיים חפר, מביאליק עד זלמן שזר, הם כולם "תינוקות שנשבו", "ועמך כולם צדיקים", "ההתעמלות, שצעירי ישראל עוסקים בה בארץ ישראל לחזק את גופם בשביל להיות בנים אמיצי כח לאומה".
אז מה - נגזר על מסרחניק מחורד"ל ודוחה כמו יואל קטן ימ"ש למחוק מספרו דין "יודע את רבונו ומתכווין למרוד בו"?
חלילה.
הנה, גם למסרחניק מטונף, נוטף "אהבת ישראל" סכרינית מתקתקה כמו החרד"לי הארור יואל קטן, נותר מישהו לקיים בו דין "רשע מרושע, חוטא ומחטיא, מכיר את ריבונו ומתכוון למרוד בו".
רובין, "אחד הבודדים"!
כמו שצבי יהודה קוק שר"י קיים דין זה ב... רבי עמרם בלוי זצוק"ל. מחלקו יהא חלקי.
נו... כעת יש לנו כבר מיצחק שילת, ומיואל קטן.
כשיצטבר חומר מספיק, יקובץ הכל יחד ויצא לאור בקונטרס מיוחד, וזה שמו נאה לו:
קונטרס
ויהי לגפן סורחת
ובו נקבצו דברי מסרחניקעס למיניהם בעניין ס' כפירותיו של הרמב"ם
ויהי לגפן סורחת
ובו נקבצו דברי מסרחניקעס למיניהם בעניין ס' כפירותיו של הרמב"ם
Similar topics
» המסרחניק יצחק שילת על 'כפירותיו של הרמב"ם'
» המסרחניק יובל שרלו על 'כפירותיו של הרמב"ם'
» המסרחניק החרד"לי הנאלח יואל קטן פוער פיו ב'המעיין' נגד הוד כ"ק מרן שליט"א (מבלי להזכיר שמו)
» זרח בחושך אור לישרים - יצא לאור 'כפירותיו של הרמב"ם', מאת הוד כ"ק מרן שליט"א!
» הכנפיים שלא צמחו - רומן בהשראת 'כפירותיו של הרמב"ם'
» המסרחניק יובל שרלו על 'כפירותיו של הרמב"ם'
» המסרחניק החרד"לי הנאלח יואל קטן פוער פיו ב'המעיין' נגד הוד כ"ק מרן שליט"א (מבלי להזכיר שמו)
» זרח בחושך אור לישרים - יצא לאור 'כפירותיו של הרמב"ם', מאת הוד כ"ק מרן שליט"א!
» הכנפיים שלא צמחו - רומן בהשראת 'כפירותיו של הרמב"ם'
יהדות בעידן המודרני :: ביזוי 'גדולים' להנאת המשתתפים, בנשיאות הוד כ"ק מרן שליט"א :: יהדות בעידן המודרני
עמוד 1 מתוך 1